Om du inte redan befinner dig i administrationsläge för en produkt så klicka på E-handel i den svarta verktygslisten i överkant
Klicka på Ny produkt eller om det är en produkt du skapat sen tidigare klickar du på namnet på produkten för att komma till administrationsläge och klickar på Frakt och inventering i menyn till vänster
Se till att du befinner dig på fliken Frakt och inventering som du ser i menyn till vänster när du administrerar produkten
Utgången produkt
Om produkten är utgången så kryssar du i rutan för Ja. Produkten kommer att visas i produktlistor men kommer ej att gå att köpa och en text som förklarar att produkten är utgången visas
Här nedan hittar du till alla inställningar du kan göra och all information du kan ange per produkt och som du hittar i menyn till vänster när du administrerar en produkt
Markera en produkt som ny för placering överst i produktlistan
I stället för att radera/inaktivera en produkt som du ej längre säljer kan du markerar den som utgången. Då försvinner köpknappen och en text som påvisar att produkten är utgången visas på produktsidan. Detta är för att dina produkter indexeras i sökmotorer och om du raderar eller inaktiverar en produkt så kommer dina kunder tyvärr att komma till 404-sidan om de hittar denna produkt i en sökning på t.ex Google och de klickar på sökresultatet
Status / etikett
Förutom att ange produkten som utgången kan du även sätta en etikett på produkten genom att använda dig av status. På så sätt kan du visa en liten bild/ikon i vänstra hörnet över produktbilden med texten Utgången eller liknande.
Om du inte hittar det du söker på denna supportsida kan du kontakta vår support via telefon eller e-post. För att tillgodose dig den support vi ger och samtidigt få ut maximalt av ditt publiceringssystem, behöver du ha genomgått en introduktion i SiteSmart CMS och e-handel.
Vi finns på plats och svarar på dina frågor måndag - fredag mellan kl 09.00 och 16.00.
Vi reserverar oss däremot för begränsningar under semestertider, större helger och klämdagar.
Stängt för lunch 12.00-13.00.