Suppportsida för SiteSmart e-com piloter

Ursäkta röran! Vi bygger om. Om du inte hittar det du söker kontakta supporten på 0141-20 25 40 eller support@sitesmart.se

Skolan för SiteSmart CMS hemsidesverktyg

Om du nyligen startat upp din hemsida/e-handel med SiteSmart CMS eller behöver friska upp dina kunskaper i hur du administrerar din sida är filmerna nedan bra att titta på.  För att kunna använda alla funktioner i våra verktyg är det bra om du känner till grundfunktionerna samt vad du hittar bland knappar och listor.

Ta dig gärna lite tid och titta på filmer, pausa, prova funktionen, titta mer på filmen och så vidare. Du kommer att spara mycket tid i arbetet med att ta kontroll över din hemsida. När du är igång så hittar du kortare filmer som beskriver enskilda funktioner under respektive hjälpavsnitt.

I undermenyn hittar du information om de funktioner som finns under fliken Redigera sida i  verktygsmenyn i den svarta verktygslisten längst upp på sidan när du befinner dig i admindelen

1/ Så här hittar du

2/ Bygg på din sida

3/ Ändra sidans struktur

4/ Bilder och filer

SiteSmart "Trygg Drift"

SiteSmart "Trygg Drift" är en obligatorisk månadskostnad som säkerställer våra kunders framåtdrift genom support samtidigt som e-handeln och hemsidan framtidssäkras genom löpande uppgradering av systemkod.

Om du inte hittar det du söker på denna supportsida kan du kontakta vår support via telefon eller e-post. För att tillgodose dig den support vi ger och samtidigt  få ut maximalt av ditt publiceringssystem, behöver du ha genomgått en introduktion i SiteSmart CMS och e-handel.  

Vi finns på plats och svarar på dina frågor måndag - fredag mellan kl 09.00 och 16.00.
Vi reserverar oss däremot för begränsningar under semestertider, större helger och klämdagar.

Stängt för lunch 12.00-13.00.

SITEMAP |  SKICKA E-POST |  0141-20 25 40