Uppdateringar

Håll koll på de senaste uppdateringarna

SiteSmart under renovering - nytt gränssnitt

Har du lagt märke till att din plattform är som den där växten i huset som aldrig verkar få vatten? Den har inte fått några uppdateringar på en liten stund. Men oroa dig inte, vi har inte glömt bort din hemsida/e-handel – vi har bara varit upptagna med att fixa till dess utseende, på insidan.

Vi har inte legat på latsidan utan parallellt med nya gränssnittet har vi också arbetat med utveckling av nya funktioner och förbättringar som jag hoppas du ska tycka om.

Vi har haft några testpiloter för det nya gränssnittet för SiteSmart! Ja, du hörde rätt – det finns faktiskt människor därute som har fått en förhandsvisning av det som kommer att bli nästa stora grej på vår plattform.

Tänk dig dem som SiteSmarts egna Indiana Jones, som utforskar det okända för din räkning! De har provat knappar, klickat runt och gett oss värdefull feedback för att se till att allt är så smidigt och användarvänligt som möjligt när vi äntligen släpper det för alla. 

Så snart som möjligt kommer även du att få chansen att ta del av det förbättrade gränssnittet som vi har jobbat så hårt för att färdigställa.  Att lansera något nytt är alltid en utmaning, och vi är medvetna om att det kan finnas några små snedsteg längs vägen.

Tack

Jag och mina medarbetare är otroligt tacksamma för att du fortsatt väljer att samarbeta med oss och jag vill passa på att tacka för ditt tålamod och stöd medan vi fortsätter att förbättra oss!

Vänligen Anette
Supportansvarig

2024

Håll i och håll ut - snart är vårt nya gränssnitt tillgängligt även för dig. Här nedan kan du läsa en sammanfattning av flera olika uppdateringar som har skett den senaste tiden. 

2023

2022

2021

Hittar du inte det du söker?

Då kan du kontakta oss direkt på supporten. Vi är glada att hjälpa till och se till att ditt arbete med plattformen går enkelt. 

Telefon: 0141-20 25 40 eller e-post: support@sitesmart.se

Välkommen att kontakta oss!

Tack för att du använder SiteSmart!

Trygg Drift avtal

Supporttjänsten omfattar e-brev och telefon gällande handhavande och administration av SiteSmart webbtjänst. Support gäller under avtalets giltighetstid för de personer hos Kontohavaren som genomgått introduktion i SiteSmart webbtjänst och innehar administrativa rättigheter till densamma.

HITTA TILL OSS

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post: support@sitesmart.se

Följ oss på sociala media

SiteSmart – a part of VIEW Group  

Copyright ©  SiteSmart  |  Sitemap |  Villkor & Policys  |  Cookies

Vi lever som vi lär. Supportsidan är byggd på och drivs med e-handelsplattformen Sitesmart