Pga tekniska problem med det supportsystem vi använder så kan vi tyvärr ej skicka ut svar via e-post på frågor som kommer in till support@sitesmart.se. Vår leverantör säger att det ska vara ordnat under dagen men vi har inte fått någon tidsplan för detta än. Slå oss gärna en signal om ni har frågor som ej kan vänta med svar. 0141-20 25 40

Pga tekniska problem med det supportsystem vi använder så kan vi tyvärr ej skicka ut svar via e-post på frågor som kommer in till support@sitesmart.se. Vår leverantör säger att det ska vara ordnat under dagen men vi har inte fått någon tidsplan för detta än. Slå oss gärna en signal om ni har frågor som ej kan vänta med svar. 0141-20 25 40

HEM / E-HANDEL / Gravyr och tryck / Välj in textdata-mall på produkt

Välj in textdata-mall på produkt

Har du skapat textdata-mallar? Då behöver du välja in rätt mall till dina produkter

Textdata-mallarna låter dina kunder skriva in önskat gravyr eller tryck per produkt. När du har skapat textdata-mallen så behöver den väljas in på produktnivå för att visas på produktsidan där dina kunder själva kan fylla i vad de önskar för gravyr. Kan även användas för tryck på kläder, tryck på muggar eller liknande.

Det går att importera text-datamall till produkter men här beskriver vi hur du gör det manuellt

Administrera produkt

Klicka på "E-handel" i den svarta verktygslisten i överkant.

Klicka på "Ny produkt" eller om det är en produkt du skapat sen tidigare klickar du på namnet på produkten för att komma till administrationsläge och klickar på "Produkt textdata-mall" i menyn till vänster.

» Välj textdata-mall

I droppen för "Textdata-mall" ser du namnen på de textdata-mallarna som finns att välja på för dina produkter. 
Välj den som passar för produkten och spara

Textdata-mallar låter dina kunder själva fylla i information om gravyr för t.ex. smycken eller text som ska tryckas på kläder, en mugg eller liknande.

Det går att skapa hur många textdata-mallar som du önskar. På produktnivå väljs sen rätt textdata-mall in. Det går att importera. Varje textdata-mall får ett unikt ID som du ser i listan över alla textdata-mallar. (För muspekaren över "E-handel och klicka på "Textdata-mallar" i menyn som fälls ut) Det ID:et skriver du in i importfilen på samma rad för det artikelnummer det gäller

På produktsidan fyller sedan dina kunder i information i formuläret. Det kan vara t.ex placering på tryck och vad det ska vara för text.

OBS! Innan du börjar använda detta - kontakta oss. För att du ska få informationen p ordern som kommer på e-post så krävs det några taggar i själva koden som e-postmallen är uppbyggd av. Vi hjälper dig!

Relaterade hjälpavsnitt

Skapa textdata-mallar

Textdata-mallarna låter dina kunder skriva in önskat gravyr eller tryck per produkt

Vi kallar det för “Textdata-mallar” och kort och gott innebär det att du kan skapa ett formulär s

Hittar du inte det du söker?

Du är alltid välkommen att kontakta oss.
Telefon: 0141-20 25 40 eller e-post: support@sitesmart.se
Information om uppdateringar

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få information om uppdateringar och andra nyttiga tips inom e-handel.

Tack för att du använder SiteSmartQ!

Trygg Drift avtal

Supporttjänsten omfattar e-brev och telefon gällande handhavande och administration av SiteSmart webbtjänst. Support gäller under avtalets giltighetstid för de personer hos Kontohavaren som genomgått introduktion i SiteSmart webbtjänst och innehar administrativa rättigheter till densamma.

HITTA TILL OSS

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post: support@sitesmart.se

Följ oss på sociala media

Copyright © 2022 PrimeQ SiteSmart AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys  |  Cookies

Vi lever som vi lär. Supportsidan är byggd på och drivs med e-handelsplattformen SitesmartQ