Recensioner och omdömen

Avsnittet handlar om hur du hanterar dina kunders omdömen. Du kan ge svar och godkänna recensionen och tillåta recensioner utan att den som recenserar är inloggad på Mina sidor. Standard inställingen tillåter dock endast möjlighet att skriva ett omdöme om kunden är inloggad

Godkänn och svara på recensioner

För muspekaren över E-handel i den svarta verktygslisten i överkant

Klicka på Recensioner i menyn som fälls ut

Hantera recensioner

Alla recensioner ligger i en lista som du kan sortera om du önskar. 

För muspekaren över rubriken på den recension du vill läsa och eventuellt svara och godkänna. 

De recensioner som inte är publicerade på sidan är markerade med en röd ikon längst ut till vänster.

LITE MER OM RECENSIONER

På produktsidan finns det möjlighet att skriva en recension genom att ange en rubrik, välja en rating samt även möjlighet att skriva en text. 

Produkten som recenseras kommer att få ett genomsnittligt betyg som visas på produktsidan i form av stjärnor och även en text, t.ex Betyg: 3 av 5 baserad på 2 recensioner.

Under fliken Recensioner går det att se recensionen i sin helhet, hur många stjärnor kunden markerat samt kundens användarnamn. Recensionerna syns för alla, oavsett om de är inloggade eller ej. Däremot kan de ej skriva en recension utan att först logga in.

Godkänn och svara

Du måste först godkänna recensionerna innan de publiceras på produktsidan. Du har då även möjlighet att svara på recensionen.

Avaktivera möjlighet att skriva recensioner

Om du inte vill visa fliken Recensioner på produktsidan och därmed inte ge dina kunder möjlighet att lämna ett betyg så går det att avaktivera Recensioner under 
E-handel -> Publik visning i admin för e-handel. Du kan när som helst aktivera det igen.

SiteSmart "Trygg Drift" är en obligatorisk månadskostnad som säkerställer våra kunders framåtdrift genom support samtidigt som e-handeln och hemsidan framtidssäkras genom löpande uppgradering av systemkod.

Om du inte hittar det du söker på denna supportsida kan du kontakta vår support via telefon eller e-post. För att tillgodose dig den support vi ger och samtidigt  få ut maximalt av ditt publiceringssystem, behöver du ha genomgått en introduktion i SiteSmart CMS och e-handel.  

Vi finns på plats och svarar på dina frågor måndag - fredag mellan kl 09.00 och 16.00.
Vi reserverar oss däremot för begränsningar under semestertider, större helger och klämdagar.

Stängt för lunch 12.00-13.00.

SITEMAP |  SKICKA E-POST |  0141-20 25 40