UTÖKA UTRYMME WEBMAIL

Avsnittet handlar om hur du utökar diskkvoten ifall utrymmet för din webmail är full.

Det finns ingen begränsning för hur många konton du kan sätta upp. Varje konto upptar dock ett visst diskutrymme på servern.

Om du klickar på SiteSmart-ikonen ”hundben”allra längst ut till höger i den svarta verktygslisten när du befinner dig i admindelen, så kan du se hur stort diskutrymme alla e-postkonton upptar av ditt totala diskutrymme.

UTÖKA DISKKVOT E-POST

För muspekaren över Inställningar i den svarta verktygslisten i överkant

Klicka på E-postkonton i menyn som öppnas

Du kommer nu till en översiktssida för de e-postkonton som finns uppsatta

Klicka på namnet för ett befintligt för att editera

Under Diskkvot anger du vilket utrymme du önskar för webmailen. Kom ihåg att spara.

Tänk på att du har en total diskkvot för hemsida/e-handel/e-post gemensamt. Om kvoten är full kommer du ej att kunna ta emot fler mail. Kontakta oss om du vill utöka den totala mängden diskutrymme

MER OM E-POST

Varje e-postkonto upptar utrymme på servern. Om du t.ex anger att diskkvoten för ett e-postkonto ska vara 1GB så har du 4GB över till innehåll för hemsida/e-handel om ditt totala diskutrymme är 5GB

Du kan bli debiterad om du överskrider ditt diskutrymme med 20:-/GB/månad

Tänk på att rensa och radera mailen för att hålla diskutrymmet nere. Du behöver inte radera mail i din e-postklient för det påverkar inte diskutrymmet utan det är själva webmailen du behöver hålla lite ordning på

Den tjänst som vi tillhandahåller är webmailen. Support och inställningar i e-postklient tar vi ej ansvar för utan där får du söka hjälp via leverantör / utvecklare av e-postklienten. 

Vi kan däremot tillhandahålla de uppgifter du behöver ange för inkommande och utgående mail

SiteSmart "Trygg Drift" är en obligatorisk månadskostnad som säkerställer våra kunders framåtdrift genom support samtidigt som e-handeln och hemsidan framtidssäkras genom löpande uppgradering av systemkod.

Om du inte hittar det du söker på denna supportsida kan du kontakta vår support via telefon eller e-post. För att tillgodose dig den support vi ger och samtidigt  få ut maximalt av ditt publiceringssystem, behöver du ha genomgått en introduktion i SiteSmart CMS och e-handel.  

Vi finns på plats och svarar på dina frågor måndag - fredag mellan kl 09.00 och 16.00.
Vi reserverar oss däremot för begränsningar under semestertider, större helger och klämdagar.

Stängt för lunch 12.00-13.00.

SITEMAP |  SKICKA E-POST |  0141-20 25 40