Uppdatering v5.6.16

Under vecka 10 (mars) uppdateras SiteSmart till version 5.6.16

(NYHET) TEXTDATA-MALLAR

Bygg formulärmall och låt dina kunder fylla i den på produktsidan

Vi kallar det för "Textdata-mallar". Kort och gott innebär det att det går att skapa formulär som presenteras på produktsidan. Det här används om du t.ex. säljer smycken eller klockor där dina kunder kan fylla i vad de önskar för gravyr. Det kan även användas för tryck på kläder, tryck på muggar eller liknande. 

Det går att skapa olika textdata-mallar med fält som kan vara en dropplist men även textfält. Den här mallen väljs sedan in på produktnivå och presenteras som ett formulär på produktsidan. Kunden kan sen fylla i värden (en text i ett textfält) eller göra ett val i en dropplist (för t.ex. position av texten) 

Hör av dig till oss om du är intresserad av formulär (textdata-mall) på produktsida för t.ex. gravyr eller tryck. Det krävs några taggar i e-postmallarna för order och orderbekräftelse för att informationen som kunden fyllt i ska visas på ordern. 

Gå till hjälpavsnitt för att läsa mer om textdata-mallar

(FÖRBÄTTRING) PANEL PRODUKTLISTA

Panelen för produktlista uppdelad i olika flikar

Har du någon gång varit inne på inställningar för panelen produktlista? Det är panelen som visar upp produkter från en viss kategori. Då har du sett det lååånga formuläret med alla olika inställningar. Jobbigt, tyckte vi, så vi har delat upp inställningarna i olika flikar istället 

(NYHET) WASA FAKTURA

Vi har nu en koppling mot Wasa Kredit - betalning mot faktura

Vi kan nu stolt erbjuda Wasa Kredit som en betallösning. Dels betalning mot faktura men även leasing. Är du nyfiken på hur Wasa Kredits betallösning för betalning mot faktura kan passa dig och dina kunder? Kontakta oss för att diskutera mer. 

(NYHET) LEASING SOM BETALLÖSNING

Den smarta finansieringslösningen från Wasa Kredit

Vi har nu en koppling mot Wasa Kredit och deras checkout för leasing. Denna betallösning gör det möjligt för dina kunder att leasa produkter. Hur fungerar det? Wasa Kredit äger produkterna under leasingperioden och den som leasar produkterna har nyttjanderätten. Månadsavgiften är avdragsgill. I slutet av avtalstiden köper kunden loss produkterna för restvärdet. 

På produktsidan visas den lägsta möjliga månadskostnaden och i kassan väljer kunden avtalstid, ex 24, 36 eller 48 månader.I kassan går det även att se restvärdet per vald avtalstid. Beställningen/köpet genomförs med signering av BankID. När avtalet godkänts av Wasa Kredit så skickas produkterna och du får betalt. Smart? Ja. 

Hör av dig till oss om du är intresserad. 

Så här kan det se ut på kassasidan:

Se fler uppdateringar

Har du några frågor kring uppdateringen?

Du är alltid välkommen att kontakta oss.
Telefon: 0141-20 25 40 eller e-post: support@sitesmart.se

Supporten på SiteSmart finns där för dig och din e-handel, allt för att göra ditt jobb som e-handlare lekande lätt. 

Hittar du inte det du söker?

Du är alltid välkommen att kontakta oss.
Telefon: 0141-20 25 40 eller e-post: support@sitesmart.se
Information om uppdateringar

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få information om uppdateringar och andra nyttiga tips inom e-handel.

Tack för att du använder SiteSmart!

Trygg Drift avtal

Supporttjänsten omfattar e-brev och telefon gällande handhavande och administration av SiteSmart webbtjänst. Support gäller under avtalets giltighetstid för de personer hos Kontohavaren som genomgått introduktion i SiteSmart webbtjänst och innehar administrativa rättigheter till densamma.

HITTA TILL OSS

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post: support@sitesmart.se

Följ oss på sociala media

SiteSmart en del av

Copyright ©  SiteSmart  |  Sitemap |  Villkor & Policys  |  Cookies

Vi lever som vi lär. Supportsidan är byggd på och drivs med e-handelsplattformen Sitesmart