Radera en eller flera sidor

Var noga med att radera rätt sida. Det går inte att ångra utan att ta fram sidan via en back-up vilket medför en kostnad. Även om du raderar en sida så raderas ej navigeringen / kategorin som sidan var kopplad till, den blir dock inaktiverad.

BÖRJA HÄR

Klicka på fliken "Sidor" i den svarta verktygslisten i överkant

Du kommer nu till sidarkivet och kan leta upp sidan du vill radera

”icon”Bra att veta

Att reda en sida som är kopplad till en navigering innebär att navigeringen blir inaktiverad. Vill du även radera navigeringen eller koppla den mot en annan sida gör du det under fliken "Navigering".

Om du råkat radera fel sida behöver du kontakta oss. Vi har då eventuellt möjlighet att återställa hela din sida via en back-up beroende på när du raderade sidan och när du kontaktar oss. Vi läser in ny back-up varje natt.

”icon”Markera sida/sidor för radering

Markera kryssrutan längst ut till höger för sidan som ska raderas.

Klicka på ikonen Batch-funktioner som tänds upp med blå färg.

Klicka på radera sidor/mappar i menyn som öppnas.

Om du vill radera flera sidor samtidigt behöver de ligga i samma mapp (eller utanför mappstruktur) och du behöver godkänna raderingen två gånger

Blå rutan "Batch-funktioner" tänds upp när du markerar en eller flera sidor i sidarkivet

Val som visas under den blå knappen "batch-funktioner

SiteSmart "Trygg Drift" är en obligatorisk månadskostnad som säkerställer våra kunders framåtdrift genom support samtidigt som e-handeln och hemsidan framtidssäkras genom löpande uppgradering av systemkod.

Om du inte hittar det du söker på denna supportsida kan du kontakta vår support via telefon eller e-post. För att tillgodose dig den support vi ger och samtidigt  få ut maximalt av ditt publiceringssystem, behöver du ha genomgått en introduktion i SiteSmart CMS och e-handel.  

Vi finns på plats och svarar på dina frågor måndag - fredag mellan kl 09.00 och 16.00.
Vi reserverar oss däremot för begränsningar under semestertider, större helger och klämdagar.

Stängt för lunch 12.00-13.00.

SITEMAP |  SKICKA E-POST |  0141-20 25 40