URL till XML-kartan

Avsnittet handlar om var du hittar URL till XML-kartan samt nedladdning av Sitemap.

URL till XML-kartan

För muspekaren över Inställningar i den svarta verktygslisten

Klicka på SEO inställningar i menyn som öppnas

Nästan längst ner till höger ser du URL till sitemap som ska klistras in under verktyg för webmasters för att skicka in en webbplatskarta. Ta inte med ditt domännamn i URL:en när du skickar in en webbplatskarta.

@/Cms/Sitemap/?action=xml

Ladda ner sitemap

För muspekaren över Inställningar i den svarta verktygslisten

Klicka på SEO inställningar i menyn som öppnas

Längst ner till höger finns en länk som du kan klicka på för att ladda ner din hemsidas sitemap. Filen blir i format xml.  

Vad är XML-karta?

En XML-karta (sitemap) är en karta över innehållet på din hemsida. Sökmotorerna använder den för att hålla koll på din sida. Genom att skicka in en webbplatskarta ger du sökmotorerna bättre och snabbare indexering av din hemsida.

SiteSmart "Trygg Drift" är en obligatorisk månadskostnad som säkerställer våra kunders framåtdrift genom support samtidigt som e-handeln och hemsidan framtidssäkras genom löpande uppgradering av systemkod.

Om du inte hittar det du söker på denna supportsida kan du kontakta vår support via telefon eller e-post. För att tillgodose dig den support vi ger och samtidigt  få ut maximalt av ditt publiceringssystem, behöver du ha genomgått en introduktion i SiteSmart CMS och e-handel.  

Vi finns på plats och svarar på dina frågor måndag - fredag mellan kl 09.00 och 16.00.
Vi reserverar oss däremot för begränsningar under semestertider, större helger och klämdagar.

Stängt för lunch 12.00-13.00.

SITEMAP |  SKICKA E-POST |  0141-20 25 40