Global och delglobal sida och stilar

Globala och delglobala sidor

Det innehåll som finns på den globala sidan visas på alla sidor och du hittar sidan enklast genom att söka efter den i sidarkivet. Ska enbart visst innehålla visas på några specifika sidor? Då kan du skapa/använda en delglobal sida. Detta är inställningar du kan göra per sida.

Stilar för bakgrundsbild och smarta sidor

Stilar hittar du under inställningar/uppgifter för respektive sida. Här kan du lägga in bakgrundsbilder på sidan. Det går att ha olika bilder för olika storlekar på skärmar för att sidan ska bli så bra som möjligt responsivt. Stilar används även för att ange storlek på smarta sidor (popuper). Detta är inställningar du kan göra per sida.

GLOBAL SIDA

Innehåll som finns på den globala sidan visas på alla sidor och om du vill kan du byta ut den befintliga globala sidan mot en annan

GÅ TILL HJÄLPSIDA »

DELGLOBAL SIDA

En delglobal sida kan användas till att visa innehåll på vissa sidor, ej på alla som den globala sidan gör

GÅ TILL HJÄLPSIDA »

STILAR

Lägg in unika bakgrundsbilder. Bilderna kan läggas in i olika storlekar beroende på om bilden ska visas på stora eller små skärmar

GÅ TILL HJÄLPSIDA »

SiteSmart "Trygg Drift" är en obligatorisk månadskostnad som säkerställer våra kunders framåtdrift genom support samtidigt som e-handeln och hemsidan framtidssäkras genom löpande uppgradering av systemkod.

Om du inte hittar det du söker på denna supportsida kan du kontakta vår support via telefon eller e-post. För att tillgodose dig den support vi ger och samtidigt  få ut maximalt av ditt publiceringssystem, behöver du ha genomgått en introduktion i SiteSmart CMS och e-handel.  

Vi finns på plats och svarar på dina frågor måndag - fredag mellan kl 09.00 och 16.00.
Vi reserverar oss däremot för begränsningar under semestertider, större helger och klämdagar.

Stängt för lunch 12.00-13.00.

SITEMAP |  SKICKA E-POST |  0141-20 25 40